Adidasi Nike la moda in 2021. Modele noi dama

Air Jordan, Air Force 1, Air Max – modele legendare nelipsite din colectia Nike atunci când vine vorba de pantofi sport.

Producătorul de articole sportive este numărul unu incontestabil de pe piață și, prin urmare, unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume.

Deși acum Nike produce și îmbrăcăminte sportivă și accesorii, adidasii sunt în continuare cea mai importantă divizie – până la urmă, tocmai cu acestia a devenit Nike atât de faimos și de succes.

Prin urmare, aproape toată lumea are cel puțin o pereche de adidași, bascheti și alte asemenea incaltari în dulapul sau.

In cazul in care căutați în continuare o pereche de pantofi sport in trend, ar trebui să aruncați o privire în jurul magazinului nostru online și garantat veți găsi un model preferat!

Prima sa colecție a apărut abia un an mai târziu și succesele nu au întârziat să apară, deoarece chiar și atunci pantofii sport Nike erau mai ușori decât toate celelalte modele disponibile în SUA și în același timp aveau o talpă mai profilată.

Dar există un al doilea motiv pentru care Nike a avut atât de mult succes de atunci și până astăzi: marca și-a legat succesele comerciale de sportivi de succes de la început și a acționat astfel ca sponsor pentru Steve Prefontaine la Jocurile Olimpice de vară de la München încă din 1972.

În 1984, Nike a semnat cu Michael Jordan, unul dintre cei mai renumiți jucători de baschet din lume. Marca nu numai că l-a echipat, dar și a conceput împreună noi colecții, iar astăzi sunt considerate reprezentative printre pantofii sport.

Cu Air Jordan, Nike a câștigat 130 de milioane de dolari SUA doar în primul an – iar modelul este încă foarte popular si astăzi.

Se estimează că Air Jordan a adus companiei vânzări în jur de 2,6 miliarde de dolari până în prezent. Așadar, nu este de mirare că doar puțin timp mai târziu – în 1989 – Nike a reușit să obțină conducerea pieței mondiale în sectorul bunurilor sportive și să o mențină până în prezent. Dar Nike nu s-a bazat pe succesul său.

Pantofi de performanță Nike

În linia de produse Nike Performance, „performanța” este în prim plan în sensul cel mai bun al cuvântului – atât în ​​ceea ce privește sportul, cât și aspectul.

A fost lansat pentru a oferi clienților un pantof care reprezintă o simbioză perfectă a pantofilor de zi cu zi și de sport. Accentul se pune aici pe modele neobișnuite, precum și pe tendințele moderne și culorile strălucitoare.

Cu toate acestea, Nike nu neglijează valorile interioare și se bazează pe cele mai noi inovații din cercetarea internă și dezvoltarea ulterioară. Prin urmare, pantofii Nike Performance pot fi purtați pentru antrenament, alergare sau pentru un alt sport, precum și pur și simplu în viața de zi cu zi, astfel încât să aveti întotdeauna o siluetă bună cu un aspect sportiv. Un adevărat versatil pentru aproape orice situație de viață!

Încălțăminte Nike Sportswear

După cum sugerează și numele, pantofii din gama de produse Nike Sportswear tind să se concentreze pe partea sportivă. Sunt, de asemenea, la modă și confortabili, dar mai ales ar trebui să vă susțină antrenamentul cât mai bine posibil, în funcție de sportul respectiv. Funcționalitatea este, prin urmare, foarte importantă pentru această linie de produse, iar compania investește mult în îmbunătățirea și dezvoltarea constantă a tehnologiilor sale.

Pantofi de skate Nike SB

Având în vedere acest lucru, linia de pantofi skate Nike SB merge într-o direcție complet diferită. Ar trebui să atragă scena skaterului și, prin urmare, oferă pantofi care îndeplinesc cerințele speciale ale acestui sport și, de asemenea, arata destul de cool. Modelele plate cu talpă netedă oferă condiții optime de utilizare pe asfalt și, în același timp, completează aspectul de skater la modă.

În trecut, Nike rămânea ocazional în spatele concurentului său adidas, dar marca a reușit întotdeauna să recâștige primul loc ca lider pe piața mondială . Cu toate acestea, acest lucru este posibil doar prin inovații constante și produse care inspiră cumpărătorii atât în ​​ceea ce privește aspectul, cât și funcționalitatea. Și tocmai acesta este punctul în care Nike convinge.