Adidași de firmă bărbați 2021 din oferta Nike, Converse și Vans

Vremurile în care adidasii erau comercializați ca pantofi sport pur au trecut de mult.

Majoritatea adidașilor de firma, precum All Star de la Converse sau Adidas Superstar au intrat într-un con de umbra în ziua de azi și au lăsat loc modelelor mai noi pentru sport.

Deși acești adidași au încă caracteristicile decisive ale pantofilor sport, cum ar fi talpile rezistente la alunecare, întoarcere și prindere și o talpă întărită, acum au fost înlocuite de modele noi de adidași mai compatibile cu vremurile noastre.

Modele retro de adidași Nike

Cu toate acestea, modelele noi precum Air Max de la Nike, Stan Smith de la Adidas sau Old Skool de la Vans se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare.

Acest lucru se poate datora, în ultimul rând, marii reveniri după anii ’90 pe care o trăim și în prezent.

Aspectul clasic al multor adidași – în special de la New Balance sau Reebok – îndeplinește dorința multora de a se îndepărta de tendințele modei în mișcare rapidă și de a se concentra pe un aspect simplu, de bază.

Adidas Stan Smith, Superstar sau Samba?

Fără îndoială, marca germană a generat unele dintre cele mai mari companii de adidași din lume.

În timp ce pantofii de tenis precum Stan Smith sau pantofii de baschet precum Superstar au fost dezvoltați mult mai devreme (în anii șaizeci și șaptezeci), abia la sfârșitul anilor optzeci / începutul anilor nouăzeci pantofii au urcat ca fiind niște sneakerși Olympus.

În același timp, cântăreții hip-hop-ului ca DMC duceau adidașii de pe terenurile de sport și pe străzi.

Și în lumea modei, bascheții au câștigat un prestigiu din ce în ce mai mare și au fost brusc considerați cel mai important accesoriu de încălțăminte.

Au devenit pantofi cu un aspect în tendințe: arată-mi pantofii și îți voi spune cine ești ca statut social.

În același registru însă se încadrează și persoanele cărora nu le pasă semnificativ ce marca și chiar ce model poartă în picioare. „Toate arată la fel!” zic ei. Unii s-ar putea plânge de acest fapt și nu se înșeală în totalitate.

Cu toate acestea, modelele diferă în ceea ce privește caracteristicile esențiale: Superstarul este cunoscut pentru vârful de cauciuc, în timp ce Vans-urile au garniturile tipice din piele întoarsă pe vârful degetelor.

Restul pantofului este realizat din piele netedă, în timp ce stratul superior al Adidas Spezial este realizat în întregime din piele de nabuc. Ambii pantofi au tălpile gri, cunoscute pentru acest fapt.

Și, deși toate modelele de adidași Adidas pentru bărbați au cele trei dungi tipice mărcii la exterior sub formă de niște bare, inconfundabile de altfel, acestea se găsesc deseori foarte discret doar sub formă de găuri perforate.

Designul acestor sneakers pentru bărbați nu este nesemnificativ atunci când îl alegi, dar se pare că pentru mulți are prioritate sentimentul de apartenență pe care îl demonstrează cu un anumit brand sau model în picioare.

Cei care poartă Superstaruri ieftine, de exemplu, tind să se simtă mai conectați la cultura americană din hip-hop, în timp ce Adidas Samba și Adidas Spezial sunt mai susceptibile de a fi asociate cu scena fotbalului englez.

Adidașii de firmă în cultura urbană

Dar adidașii nu sunt doar pantofi cool, ci creează și identitate pentru mulți.

Pantofii de skate Vans 2021 sunt în primul rând pantofi foarte casual, dar au fost conectați la diferite trenduri, în special cele de la începutul anilor 2000.

Slip-on-ul a devenit astfel rapid o trăsătură distinctivă scenei emo, în timp ce Converse Chuck – inițial pantofi de baschet – sunt asociați acum cu scena muzicii punk. Dar nu trebuie să fii neapărat fan al acestui gen muzical pentru a cumpăra o pereche de adidași de firmă Vans în 2021.

Multe perechi de sneakers au sosit de multă vreme și în mainstream și, de obicei, amintesc doar de vremurile trecute.

Datorită varietății colorate de adidași sport – gândiți-vă doar la gama mare de culori de la Chuck Taylor – puteți găsi bascheți potriviți pentru fiecare gust și stil de îmbrăcăminte (indiferent dacă este vorba de ocazie cu fast sau de un eveniment sportiv).

Fie că sunt modele cu elemente de fixare retro cu velcro sau cu șireturi clasice, doar slip-on-urile Vans completează fără echivoc ținutele casual.

Tălpi înalte pentru zilele ploioase și reci sau cu gleznele goale, iată că adidașii de vară 2021 nu numai că oferă stiluri diferite, dar impresionează și prin designul lor modern.

Adidașii Vans pot fi purtați cu aproape orice: cu blugi și tricou arată însă casual și cool.

Nike Air Max 2021: modele noi pentru bărbați stilați

Alături de Adidas, Nike este încă una dintre cele mai populare mărci de adidași din lumea de azi.

Nike Air Max – pantoful emblematic al acestora – a sărbătorit recent cea de-a 33-a aniversare pe 26 martie 2021.

Air Max a fost considerat un sneaker revoluționar la acea vreme, deoarece a fost primul pantof cu o pernă de aer vizibilă. O inovație care a făcut din acești adidași o legendă în lumea sportului mondial.

Pentru design, designerul Hatfield a fost inspirat de Centrul Pompidou din Paris, care este cunoscut pentru infrastructura sa orientată spre exterior, vizibilă tuturor.

Deși inițial nu era sigur dacă designul cu perne de aer va fi suficient de stabil, s-a dovedit curând că este chiar mai bun decât o talpă obișnuită, în care este încorporat doar materialul de cauciuc.

Perna de aer capătă un efect de amortizare esențial pentru adidașii de alergare și, împreună cu stratul superior respirabil realizat din plasă și piele naturală, face din acești Nike Air Max 2021 niște pantofi sport cu adevărat competenți.

Ambasadori de marcă cunoscuți precum Michael Jordan se asigură, de asemenea, că pantoful Swoosh este ancorat în cultura pop, departe de terenul de sport.

Între timp, Air Max inspiră multe vedete cu haine în culori și impresionează prin aspectul său retro inconfundabil.

Sunt sneakersi de firmă veritabili, pentru că adidașii aceștia nu numai că impresionează prin designul lor modern, dar sunt, de asemenea, extrem de confortabili.

Sunt tovarășul perfect pentru o seară relaxată după muncă sau în excursiile de weekend, aducând cu ei un nivel ridicat de confort. Datorită selecției mari din magazinele online, vă garantăm că veți găsi modelul preferat de sneakers Nike – fie că sunt unii robuști, sportivi, eleganți sau clasici.

Pantofii Adidas cu șireturi casual pot fi văzuți în fiecare metropolă, deoarece astfel de modele au un design atemporal, iar forma lor elegantă conferă fiecărei ținute o notă exclusivistă.

  • Ești mai mult fan Converse?

Atunci ghetele înalte peste glezne garantează niște aventuri de neuitat în aer liber.

Datorită tălpilor antiderapante și a materialelor rezistente la vânt și intemperii, excursia ta de o zi va fi o plăcere nevinovată în natură.

Indiferent dacă sunt adidași de firmă pentru vară sau botine groase pentru temperaturi scăzute – datorită modelelor individuale disponibile în magazine, pantofii aceștia Nike sunt ideali pentru fiecare anotimp.

Cu 2 adidași originali ești bine pregătit pentru o seară cu prietenii la grătar, sau pentru o plimbare nocturnă pe o plajă apropiată.

Sneakers de firmă ieftini pentru bărbați

Fiecare dintre noi probabil are cel puțin o pereche de adidași sport în dulap și totuși, în general, nu putem avea suficiente modele pe cât ne-am dori.

Datorită diferitelor designuri, fiecare stil poate fi subliniat în mod realist, deoarece acești sneakers au devenit de mult timp piese de modă adevărate, cu amestecuri de materiale atrăgătoare, elemente cu sclipici, materiale moderne din piele și imprimeuri creative.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că adidașii de firmă sunt la fel de versatili ca și noi oamenii.

Adidașii cu talpă mică sunt ideali pentru activități sportive, deoarece vă oferă libertate maximă de mișcare și un confort plăcut în interior.

Ca parte a ținutei de birou, unii sneakers de firmă pot asigura o pauză de succes cu stil: de exemplu, pantofii argintii sunt ideali pentru a atrage atenția și pentru a evidenția spiritul tău mereu tânăr.

Ca o punte între confortabil și elegant poți alege unele modele de adidași Asics de firmă. Pe negru sau gri.

În afara muncii de zi cu zi poți beneficia însă de aspectul casual al unor sneakers ieftini cu design retro.