Adidasi casual pentru persoane cu picioare mari

Cuvântul adidas are două semnificații. Acest lucru se datorează faptului că multe categorii de pantofi sport se încadrează în această categorie, care au un aspect la modă și nu sunt concepute pentru sport, ci pentru viața de zi cu zi.

Astfel, termenul este foarte larg și include destul de multe tipuri de pantofi care sunt în cea mai mare parte plate, ușoare și foarte chic. Cu toate acestea, în adidași sunt, de asemenea, cizme de iarnă și pantofi de alergare, care au atât modele foarte urbane, cât și sportive.

Deoarece este dificil să se determine cu strictețe termenul, iată o prezentare generală a unor adidași și a caracteristicilor acestora. Deci, puteți afla de ce adidașii întrup cumva un stil de viață și de ce adidașii sunt pur și simplu adidași și nu pantofi obișnuiți!

MATERIALE ALE ADIDAȘILOR MARIMEA 47

Aproape nu există material din care să nu poți face adidași. Adidașii pot fi din piele, piele sintetică, fibre sintetice, bumbac sau chiar cânepă. Diferitele țesături exterioare înseamnă că adidașii pot arăta diferit și sunt deosebit de versatili.

Modelele din fibre sintetice sunt oarecum mai sportive, cu cea mai bună respirabilitate și sunt concepute pentru persoanele care aleargă mult. Astfel de adidași reprezintă un adevărat angajament față de sport, atât de mult încât nu poți să te plimbi în pantofi de piele în viața de zi cu zi.

Modelele clasice din piele și piele sintetică sunt deosebit de confortabile și chic. Acest gen de adidași este oarecum un trendsetter, întrupând un sentiment de urbanitate bine întreținută.

MODELE DE ADIDAȘI MARIMI MARI 2021

Există adidași precum trail runners, adidași ca pantofi de drumeție, adidași ca cizme, adidași ca balerini, adidași ca freerider și adidași ca pantofi sport.

Aproape orice tip de încălțăminte are un adidas adițional. Fie folosiți pantofi sport reali și faceți un adidas din el, fie puteți arunca o privire la încălțămintea sport obișnuita, care au fost vândute de la început ca adidași.
Oricum: adidașii sunt dinamici, sportivi, de purtat in fiecare zi, șic, colorat, simplu, funcțional, durabil și tot așa mai departe. Ieșiți din mulțime și impresionați cu soluții si detalii frumoase și caracteristici practice.

Tălpile pantofilor de alergare vin în profile foarte diferite. Cu toate acestea, aderența bună și talpa antiderapantă sunt întotdeauna avantajoase. Orice altceva depinde de cerințele dvs. personale pentru încălțăminte. Unii preferă modele care le permit să simtă pământul prin tălpi.

Alții oferă un spațiu mai mare prin mai mult confort și căptușeală. Pantofii de alergare pentru trail cu o suprafață impermeabilă sunt potriviți pentru toată lumea, care iese în aer liber chiar și în condiții de umezeală.

Picioarele rămân uscate frumos cu ajutorul unei membrane rezistente la vânt și impermeabile. Important este că umezeala este condusă spre exterior de la picioare. Acest lucru asigură un climat bun pentru picioare!

Pantofii de alergare pentru trail necesită, de asemenea, o bună stabilitate. Calcaiul din multe modele este întărit pentru a vă asigura că nu vă răsuciți glezna chiar și pe bolovani și pe teren accidentat. Un centru de greutate scăzut influențează, de asemenea, pozitiv stabilitatea.

Construcțiile speciale ale tălpii ușurează mișcarea călcâiului până la vârf, îmbunătățesc amortizarea și flexibilitatea pantofilor de alergare. În plus, este avantajos un material superior robust și durabil. Când vă atingeti de crenguțe, alergați peste pietre ascuțite sau intensitatea soarelui este prea mare, devine evident cât timp materialul poate rezista la stresul enorm.

Pantofii de alergare pentru traseu ar trebui să protejeze alergătorul de teren, astfel încât marginile ascuțite să nu aibă nicio șansă de a pătrunde în talpă. Este necesară și o anumită rigiditate și amortizare, însă depinde de preferințele alergătorului.

Unii preferă un mers natural cu contact intens la sol și o talpă flexibilă. Alții preferă încălțăminte de alergare, care se potrivește ușor pe ligamente și articulații și se depozitează excelent prin amortizarea pronunțată și o talpa moale.

Serviciul nostru pentru clienți vă va oferi cu plăcere informații despre diferiții pantofi de alergare pentru trail și va găsi modelul potrivit pentru fiecare scop.

Pantofii tehnici buni sunt un punct de plecare atunci când vine vorba de drumeții și munte. Pantofii de mers sau cizmele de drumeție adecvate previn formarea de vezicule și dureri de picior. Aceste probleme pot apărea în mod neașteptat în excursii de drumeții și alpinism.

Dacă o cizmă de mers pe jos nu se potrivește, este sigur că va provoca durere și frustrare. Drumețiile și alpinismul sunt mai multe despre savurarea experienței în aer liber și a lumii munților.

MODELELE POTRIVITE DE ADIDASI DE MERS MASURA 46

Pe piața sunt disponibili pantofi speciali de drumeții și de mers pe jos pentru femei . Cu cizme de mers potrivite din punct de vedere anatomic, femeile iubitoare de drumeții, natură în aer liber vor veni acasă cu experiențe de munte de neuitat în loc de vezicule și dureri de picioare.

Femeile au picioarele mai înguste din fire, acest lucru se reflectă în pantofi de trekking și ghete de drumeție. Modelele pentru femei sunt montate pe un pantof mai îngust, care se potrivește cu anatomia lor. Bărbații au picioarele mai late și mai lungi.

Incaltaminte talpa mare barbati

Încălțăminte de mers pe jos și ghete de drumeție ar trebui să îndeplinească cerințele de drumeții și excursii montane alpine. Există câteva caracteristici pe care trebuie să le aibă cizmele de drumeție bune. Ca și în cazul cizmelor de mers, calcaiul ar trebui să ajungă deasupra gleznelor.

Ghetele înalte protejează excursioniștii și alpiniștii de răsucirile și impacturile nedorite ale articulației gleznei.
Ghetele tehnice de drumeție trebuie să fie impermeabile și respirabile. Acestea sunt utilizate în principal pe teren alpin, unde vântul și vremea pot deveni nefavorabile.

O membrană impermeabilă și respirabilă Gore-Tex blochează umezeala și vă menține picioarele uscate. Acest material vine pe exteriorul pantofilor de trekking. Tălpile Vibram cu profil adânc sunt rezistente la alunecare și abraziune.

Ele oferă sprijinul necesar pe pășunile umede de munte, roci alunecoase și în noroi. Dacă pantofii de drumeție sau cizmele de mers pe jos îndeplinesc aceste criterii, atunci sunt perfecti pentru următoarea ta aventură în aer liber. Nimic nu va sta în calea unei urcări reușite către vârf!

Ce magazine au adidasi cu marimi mari?

Ghetele moderne de mers pe jos nu sunt grămezile de piele grele, voluminoase, care erau în trecut. Inovațiile în domeniul încălțămintei au condus la cizme de mers robuste, stabile și sigure, care sunt totuși ușoare.

Ajustarea este în continuare cel mai important lucru. Ai putea avea cele mai prețioase și mai magistrale cizme de alpinism de acolo. Dar dacă nu se potrivesc, pur și simplu nu își pot îndeplini scopul.
Mulți producători de articole sportive sunt conștienți de acest lucru.

Acestea oferă diferite lățimi și dimensiuni foarte mari. Este mai bine ca cizmele de drumeție și pantofii de mers să fie puțin mai mari decât prea strânși. În cele din urmă, ar trebui să presupui că picioarele tale se vor umfla după câteva ore de drumeții, cățărări și căldură.